Noi suntem MVT Logistik!

“Transportam profesionalism, disciplina si respectul pentru clientii nostri!”

Ratiunea noastra este de a satisface intr-un mod consensual avantajos cerintele clientilor nostri, printr-o perfectionare continua a procesului de transport in maniera obtinerii unui plus de profitabilitate si eficienta in raport egal cu toti partenerii companei noastre.

Valorile si exigentele impuse de clientii cu care colaboram, impreuna cu investitia continua in pregatirea si perfectionarea personalului nostru sunt cele care fac din grupul MVT LOGISTIK un partener solid in sustinerea afacerii dvs.

Suntem pregatiti in orice moment sa devenim imaginea companiei dvs. in segmentul de transport!

Ce oferim si unde?

Oferim servicii specializate de transport cu o larga acoperire in piata, bazate pe o dispecerizare integrata si control absolut incluzand aici: transportul rutier, aerian si maritim, fiecare tipologie in parte cuprinzand o gama variata de servicii specifice.

Ne mandrim sa spunem ca putem oferi solutii de transport specializat oriunde in lume, echipa noastra de profesionisti fiind antrenata sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari venite din partea clientilor nostri.

Gasim solutii impreuna care sa se plieze pe traiectoria timp/distanta/costuri concurentiale.

De ce noi?

mvt-logistik-trackting
  • Flota noastra de camioane este compusa exclusiv din camioane nu mai vechi de 3 ani. Fiecare camion este complet echipat pentru a gazdui toate tipurile de marfuri.
  • Avem soferi experimentati, scolarizati pentru indeplinirea sarcinilor de transport in conditiile legii, dar si pentru a duce la bun sfarsit transporturi  grevate de proceduri speciale
  • Sistemele GPS si de navigatie sunt instalate pe intreaga noastra flota. Detinem sisteme de monitorizare în timp real a camioanelor noastre.
  • Oferim suport 24/7/365 cu personal dedicat pentru fiecare client. Comunicarea eficienta si flexibilitatea sunt prioritatile noastre
  • Avem intotdeauna  un plan de rezerva, cu un timp de reactie foarte scurt. Problemele majore vor fi resimtite ca incidente minore.

Certificarea este primul pas al unui proces de imbunatatire continua, care  asigura organizatiei noastre instrumentele de management necesare pentru a imbunatati zi de zi practicile de lucru. Noi lucram in prezent, in conformitate cu standardul ISO 14001 pentru un control mai bun al activitatii, care are ca rezultat reducerea impactului asupra mediului.

Ca organizatie certificata ISO 9001, am implementat cerintele sistemului de management al calitatii in toate domeniile de afaceri pe care le avem, incluzand resurse si instrumente precum: facilitate, oameni, pregatire, servicii, echipament.

Ne mandrim sa fim în top 10 case de expeditie, clasament realizat pentru Romania. Suntem, de asemenea, singura casa de expeditii cu capital 100% romanesc cu clasare in top 10.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne!