O companie de tineri profesionisti pune la dispozitia clientilor, mai mult decat servicii specializate de transport si logistica, aceasta oferind o adevarata experienta din care clientii vor intelege mult mai bine complexitatea industriei transporturilor.

Profesionistii din domeniul transportului si logisticii sunt partenerii capabili sa transpuna in practica orice solicitare a clientului, oferindu-I totodata o consigliere eficienta in vederea alegerii celei mai bune optiuni te transport al marfurilor.

Societatile de transport sunt nevoite sa tina pasul cu dezvoltarea economiei globale si cum timpul inseamna bani o societate serioasa va cauta sa evolueze permanent, optimizand la maximum timpii de tranzit, in beneficiul buzunarului clientului. In acest scop se apeleaza la cele mai inalte tehnologii din domeniu in vederea gestionarii transporturilor, in special cu scopul controlului si monitorizarii fiecarui transport in parte.

Alaturi insa de flexibilitatea, eficienta si promptitudinea celor din fata monitoarelor, succesul sau esecul unei astfel de companii depinde in buna masura si de un parc auto variat, bine pus la punct, cu toate verificarile starii tehnice la zi. Doar urmand aceasta traiectorie se pot oferi servicii de transport international din gama premium, pentru o diversitate larga de marfuri, de la cele fragile, la cele periculoase sau grevate de conditionari specifice.

Cum problemele tehnice ale autoutilitarelor sunt una din principalele cauze pentru nerespectarea timpilor stabiliti pentru operatiunile de incarcare-descarcare si pentru tranzit, compania se asigura ca vechimea medie a parcului auto nu depaseste 2.5 ani.

Foarte important pentru transportarea in siguranta a oricarui tip de marfa este profesionalismul echipei de conducatori auto de care dispune compania. Fie ca vorbim despre sprintere, camionete, camioane sau megatrailere, firma se ocupa de instruirea fiecarui sofer in parte, urmarindu-se prin acest proces educativ intelegerea si aplicarea unui management eficient de gestionare a transporturilor si a eventualelor situatii de criza.

Un ultim aspect, fundamental de altfel, care face diferenta intre o societate de transport profesionista si una de amatori este planul de criza. Acesta constituie garantia faptului ca exista mereu o masina disponibila in cazul in care masina programata la incarcare nu se poate prezenta la comanda sau sufera avarii pe parcursul tranzitului.